Korona Virüs İle İlgili Komik Sözler

Bu yazımızın içeriğinde neler okuyacaksınız: Corona Virüs İle İlgili Komik Sözler, Korona Virüs İle İlgili Komik Sözler, Corona Virüs İle İlgili Esprili Sözler, Corona Virüs İle İlgili Resimli Komik Sözler, Komik Korona Virüs Sözleri, Komik Korona Virüs Resimleri

Korona Virüs İle İlgili Komik Sözler

Korona Virüs İle İlgili Komik Sözler

Her ne kadar korona virüs ile ilgili komik sözler derlediysekte corona virüs tehlikeli bir salgın virüstür. Bu yüzden lütfen önlemimizi alalım ve Sağlık Bakanlığımızın aldığı önlemlere uyalım.

Çin’de ortaya çıkan ve hızla tüm dünyaya yayılan bir çok ülkede ölümle sonuçlanan corona virüs ülkemizde de bir kişide tespit edilmiştir. Ülkemiz insanı her zaman olduğu gibi corona virüsüni de mizahi bir şekilde karşıladı. Korona virüsüne şiirler yazıldı, şarkılar bestelendi. Sizlere bu yazımızda corona virüsü ile ilgili paylaşılan komik resimlerden, fotoğraflardan ve corona virüs ile ilgili güldüren sözlerden oluşan bir yazı derledik.

Arkadaşa korana ülkemize gelmiş dedim. – Hangi takım transfer etmiş dedi.

Corona virüs hayatının hatasını yaptın ülkemize gelmekle, biz çekinmeden sen öl diye çamaşır suyu bile içeriz, seni yaşatmayız aslanım.

Biz asgari ücretle geçinip üstüne para arttırmış bir milletiz, koronanın mı üstesinden gelemeyeceğiz.

Allah’ın bir nimeti bu bize; karım artık alışveriş yapmak için alışveriş merkezlerine gitmiyor, sürekli seyahat etmiyor, her gün dışarıdan yemek yemiyor.

Var git yoluna korona bizden sana ekmek çıkmaz; basarız acıyı, basarız turşu suyunu, basarız sarımsağı feleğini şaşırırsın sonra.

Corona virüsü çok çabuk bir şekilde yayılıyor en çabukta kağıt paraların üzerinden yayılıyor eğer evinizde kağıt para varsa lütfen çok dikkatli olur. Önce elinize eldiven takın, plastik torbalara doldurun ve akşam kapınızın önüne koyun. Ben bu akşam sizin güvenliğiniz için onları karantinaya alacağım.

Oy korona korona, herkes girsin horona. Horona girmeyenler yesin sizi korona. Eller çok yıkanacak, dirseğe hapşırılacak, sarılmak, öpüşmek yok, uzaktan bakılacak.

Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü. (Eyüp Sabri Tuncer Limon kolonyası)

Corona virüsü bize eskiden kalma alışkanlığımız olan eve gelen misafirlerimize en başta hoş geldin diyerek limon kolonyası tutmanın ne kadar doğru bir o kadar da güzel geleneğimiz olduğunu hatırlattı.

Corona sen çok yanlış bir ülkeye geldin aslanım.

Apartman sakinlerinin dikkatine apartmanımızı korona virüsüne karşı nefesi kuvvetli hocaya üflettirdik. Daire başı ücret 250 TL’dir. Not: her ay düzenli olarak üflettirilecektir.

Mutlu bir adamın itirafı; Korona virüsü hayatımda şimdiye kadar olan en iyi şey! Karım artık seyahat etmek istemiyor! Artık hiçbir şey satın almıyor. Artık kalabalığa girmemek için alışveriş merkezine gitmiyor. Tüm zamanını ağzı kapalı bir maske içinde geçiriyor. Bu virüs değil bir nimet.

Korona virüs için günde 3-4 defa elleri dirseklere kadar yıkamak tavsiye ediliyor. “gelecekte doktorların hastalarına yazacakları reçete, Müslümanların kıldığı namaz ve tuttuğu oruç olacaktır. (Bernard Shaw)

Korona virüsünün hala bizde çıkmaması inanılmaz değil mi? Bence bizimkiler normal grip sanıp basıyorlar turşu suyunu, sarımsağı, nane limonu. Bir türlü kendine gelemiyor virüs.

Ah korona bizi bizden aldın, ne dediğimizi ne dinlediğimizi bilmez olduk.

Dün gece yakalandığım bir virüse usulca sokulup: “Korona mısın? dedim. Yok kardeş bildiğin gariban yerli malı nezleyim dedi.

Ateistler Allah yok diyorlardı şimdi gözle görmedikleri korona için maske takıyorlar. Hani görmediğiniz şeylere inanmıyordunuz siz ne oldu.

0/Yorum Yapabilirsiniz/Yorumlar

1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Aktif link bırakmayın. (Hemen silinir!)
3. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Daha yeni Daha eski